Companie

Leader Hotel Consulting este una dintre companiile de consultanţă şi management hotelier care poate să conduca la creşterea serviciilor din hoteluri prin metode moderne, experimentate cu succes atât în hotelurile din ţară cât şi în hoteluri din străinătate.

Activitatea desfăşurată în hoteluri si restaurante de marcă în ultimii 20 ani ne prezintă ca o echipă cu experienţă în dezvoltarea şi în crearea departamentelor operaţionale din hoteluri, restaurante, având capacitatea de a creşte serviciile, inclusiv prin susţinerea de training-uri de specialitate.

Avem experienţa şi cunoştinţele necesare în administrarea şi operarea unui hotel, in formarea managementului operational, astfel încât să vă putem asista la fiecare pas de la conceptul iniţial şi selectarea locaţiei, până la obţinerea echipamentului potrivit de operare, bunuri şi personal pentru hotelul dumneavoastră.

Incepand cu anul 2013 , firma noastra a  inceput sa dezvolte proiecte de preluare hoteluri in management  sau inchiriere pentru perioade de 2-5 ani.

Pentru antreprenorii care doresc sa predea hotelul sau restaurantul propriu in schimbul unei sume anuale , firma noastra asigura atat implementarea unui management modern in organizatie cat si o mai buna pozitionare a produsului pe piata, prin actiuni si analize precise.

CONSULTANŢĂ ȘI MANAGEMENT HOTELIER

PRELUARE HOTELURI SI RESTAURANTE : MANAGEMENT SAU INCHIRIERE