Companie

Leader Hotel Consulting este una dintre companiile de consultanţă şi management hotelier care aplică metode moderne de lucru pentru creşterea serviciilor în hotelul dumneavoastră.

Activitatea desfăşurată în hoteluri şi restaurante de marcă în ultimii 25 ani, atât în hotelurile din ţară cât şi în cele din străinătate, ne prezintă ca o echipă cu experienţă în dezvoltarea şi în crearea departamentelor operaţionale din hoteluri, restaurante, având capacitatea de a creşte serviciile, inclusiv prin susţinerea de training-uri de specialitate.

Avem experienţa şi cunoştinţele necesare în administrarea şi operarea unui hotel, în formarea managementului operaţional, astfel încât să vă putem asista la fiecare pas de la conceptul iniţial până la obţinerea echipamentului potrivit de operare, bunuri şi personal pentru hotelul dumneavoastră.

Echipa noastră de specialiști are cunoştinţele necesare,  inclusiv, în echiparea corespunzătoare a întregului hotel cu respectarea normativelor în vigoare.
Am dezvoltat relații de colaborare cu producători și furnizori români, inclusiv cei străini care au o bogată experiență în dezvoltarea  echipamentelor hoteliere. PRODUCĂTORI ȘI FURNIZORI DE MATERIALE ȘI ECHIPAMENTE HOTELIERE DIN ROMÂNIA, UE, TURCIA, cei mai reprezentativi, cele mai apreciate branduri din domeniul HORECA.

Pentru antreprenorii care doresc să predea hotelul său restaurantul propriu în schimbul unei sume anuale , firma noastră asigura atât implementarea unui management modern în organizaţie cât şi o mai bună poziţionare a produsului pe piaţă, prin acţiuni şi analize precise.

 

CONSULTANŢĂ ȘI MANAGEMENT HOTELIER

Relația cu producătorii și furnizorii de materiale și echipamente de tip Horeca

PRELUARE HOTELURI SI RESTAURANTE : MANAGEMENT SAU INCHIRIERE