Management Hotel si Restaurant

Managementul în hotel sau restaurant este o operaţiune complexă care implică activităţi diverse şi elaborate, abilităţi de leadership şi în mod obligatoriu, experienţă vastă în acest domeniu.

Proiectele au succes dacă există un management corect implementat şi un personal bine instruit şi calificat pentru a oferi servicii de calitate.

Managementul Leader Hotel Consulting  oferă  servicii de consultanţă, de supraveghere şi de gestionare a activelor, servicii de administrare controlată, tehnice şi de pre-deschidere pentru hoteluri, moteluri, restaurante, cabane, pensiuni, de formare a managementului operational din hoteluri.

Managerii noştri de proiect vin cu experienţa managementului unor hoteluri de top şi au calificarile necesare pentru implementarea de proceduri în toate departamentele operaţionale din hotel şi pentru activităţi majore ca:

  • Servicii de predeschidere hoteluri, moteluri, restaurante;
  • Proiecte de evaluare a activităţii pentru creditare;
  • Management Operaţional.

MANAGEMENT HOTELIER

MANAGEMENT RESTAURANT