avantajul pachetelor mamă-fiică

avantajul pachetelor mamă-fiică

Ca să oferim în hotel un moment de relaxare  doamnelor care au copii , mă gândesc la un pachet gen ” Mom & Daughter”. In unele hoteluri din occident exista idei de genul asta. Să poată fi disponibil în orice zi din săptămâna, și pentru sejururi de o noapte sau mai multe. 

Inedit și surprize

Ideea este de a combina momentele libere dedicate propriei persoane cu momentul de a petrece timpul cu propria fiică. Relația mamă-fiică devine complexă încă din primii ani din pre-adolescența copilului. Mamele încearcă mai multe metode de educație, de multe ori în combinatii care nu conving copilul. Acest lucru întârzie apropierea părinte-copil. Pachetul special la un hotel din oras sau apropiere, este un moment bun ca mesajul de ieri , în care mama îi cere insistent ceva propriei fiice să își facă temele sau să renunțe la social media să fie ajustat prin petrecerea unei seri împreună. Astfel vor domina momentele de distractie, inedit și surprize.

Serviciile hoteliere special create pentru astfel de pachete, cu meniuri adecvate, room service, amenitis-uri dedicate( gel de dus pentru adolescente etc) și alte surprize interactive pot crea un moment unic în relația mama-fiică și pot detensiona momentele create până la acel moment.

Cate hoteluri nu si-ar dori o crestere a numarului de vizitatori? Fidelizarea oaspetilor se poate face numai printr-un marketing si PR eficiente. Astfel serviciul inovator prin structura si calitate atrag nise de clienti obisnuiti cu noutatile care sunt posibile in hoteluri si restaurante.

HORECA este locul potrivit ca multe dintre inovatiile emotionale sa poata fi transpuse in servicii de tip hotel- restaurant. Si in acest mediu , oaspetii se pot simti confortabil in timpul liber.

Hotelierul daca reuseste sa isi duca planul de valori in mod exhaustiv in ceea ce priveste emotia asteptata de oaspeti, atunci celelalte planuri pe schelet financiar sunt o reusita.

avantajul pachetelor mamă-fiică

https://www.facebook.com/leaderhotelconsulting/?ref=bookmarks

 

 

avantajul pachetelor mamă-fiică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *