televizorul din camera de hotel

televizorul din camera de hotel

Ne trezim în camera de hotel, iar printre primele lucruri pe care le atingem este telecomanda televizorului. Bineînţeles că, pasul ăsta îl facem după ce ne-am asigurat că telefonul mobil este pregătit pentru asaltul zilei.

Televizorul din camera de hotel domină mobilierul format din birou şi taburet, noptieră şi dulapul pentru haine. În era în care ne găsim, televizorul refuză sucombarea în fața gadgetelor. Acestea îndrăznesc zi de zi să ne impresioneze prin viteza de operare şi culorile alese care ne atrag insistent atenţia. Marketingul modern pare o grădină prea complicată pentru chenarul cu imagini din cameră.

Televizorul se adaptează, încă, la toate invenţiile scoase din sertare şi rămâne în continuare un element de bază în camera de hotel. Sunt puţine hoteluri care l-au scos din planul de mobilare al camerelor. Chiar dacă este un mastodont al invenţiilor cu imagini mişcătoare, televizorul este indispensabil în spaţiul de cazare. Îşi merită locul său de suveran al informaţiei din timpul şederii la un hotel, iar pentru acest fapt dobândit în timp, îi trebuie un tratament pe măsură.

Deocamdată televizorul din camera de hotel nu resimte nici o presiune a vremii, pare a fi acelaşi viu mobilier, ca pe vremuri, fără alte elemente care să-i înnobileze prezența în cameră.

Dacă ar trebui să-i aducem îmbunătăţiri televizorului din camera de hotel, atunci ar trebui să-l plasăm acolo unde îi stă cel mai bine, şi-anume pe un perete mascat în mobilier, să aibă o prezenţă artistică de tablou de marcă integrat în designul camerei.

Televizorul din camera de hotel are nevoie de un refresh în propria sa imagine. Nu mai poate continua aceeași poveste pe care a început-o de multă vreme prin hoteluri.  Firele atârnate pe perete sau cu prizele aruncate la întâmplare în jurul său nu mai dau bine.

Televizorul cere mai mult de atât în această epocă a tehnologiei, când wireless-ul defineşte un mod de viaţă şi o practică a mişcărilor prin cameră a tuturor oaspeților.

Însăşi telecomanda se chinuieşte să mai reziste inovaţiilor ce o plasează în spatele clasei. Designerii ar trebui să plaseze televizorul în punctul cel mai interesant din cameră. Acolo unde clienţii să-şi pregătească somnul într-un mod facil şi să să-şi pornească dimineaţa cu zâmbetul pe buze. Telecomanda poate să fie pe perete, pe noptieră, în telefonul mobil al clientului.

Televizorul şi telecomanda mai au multe de spus într-o cameră de hotel, chiar să aducă acel element de wow! şi să fidelizeze clienţii.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *