consultanta restaurante 2023

O situaţie des întâlnită și neînțeleasă este aceea că, pregătirea angajaților într-un ritm periodic prin sesiuni de training, este considerată o cheltuială prea mare pentru firmă. consultanta restaurante 2023

Se apreciază apoi, că odată instruiţi, ei nu mai au nevoie de alte traininguri, sau că ei pleacă şi costurile cu pregătirea acestora nu se recuperează.

HORECA

Această strategie de a reduce cheltuielile cu angajaţii nu dă roade.

Cheltuielile cu angajaţii într-un hotel trebuie să fie considerate mai degrabă investiţii. Ce-ar însemna ca marile corporaţii pe care le vedem în jurul nostru, să nu investească în oameni?

consultanta restaurante 2023

Faima acestora s-ar prăbuşi. Burgării prost făcuţi, răcoritoarele cu gust mediocru şi cartofii prăjiţi reci ar duce la faliment. consultanta restaurante 2023
https://www.youtube.com/watch?v=zkgiXe9c6Xc
Problema care apare atunci când angajaţii nu sunt văzuţi ca o investiţie se transformă în eşec.

Avem nevoie de angajaţi care înţeleg ce trebuie să facă într-un sistem profesionist de lucru. Iar acest mecanism să fie mereu pornit, prin cunoaşterea regulilor şi prestaţii cu atitudine.

Vor pleca dintre ei. E firesc. Însă aceia care rămân, şi cei care pleacă, vor susţine imaginea firmei dacă au o bază de referinţă loială.


De regulă, oamenii nu exagerează în mod gratuit, decât în număr mic şi neînsemnat. Aceia care se exprimă apăsat şi reclamă un lucru, o fac pentru că şi-au construit ideea pe o slăbiciune serioasă a sistemului unde au lucrat.

angajatii in turism

Nu e suficient să te mulţumeşti, ca administrator de business în horeca, c-ai reuşit să plăteşti angajaţii la timp şi fără probleme.

Chiar şi pentru aceia unde marjele de profit sunt frumoase, pregătirea periodică a angajaţilor trebuie să fie o preocupare. Fiindcă dinamica de personal poate afecta imediat şi cu consecinţe serioase orice activitate din horeca.

Angajaţii nu trebuie priviţi ca pe-o problemă spinoasă, ci modul în care sunt ei integraţi în sistemul de lucru trebuie văzut ca o slăbiciune.

Există posturi potrivite atât pentru aceia care doresc o carieră, cât şi pentru angajaţii care nu doresc decât o perioadă de tranziţie, fie că sunt studenţi, nehotărâţi sau curioşi.

consultanta restaurante 2023

https://www.youtube.com/watch?v=zkgiXe9c6Xc&t=20s

investitii in turism

Firma noastra de dezvoltare proiecte hoteluri si restaurante (engineering project hotel developer) ofera servicii de audit hotelier, consultanta restaurante, consultanta hoteliera.

Dotari hoteluri si restaurante, echipamente hoteluri si restaurante, marketing hotelier, management hotel, consultanta horeca. Consultanta glamping, consultanta aframe, consultanta aparthoteluri, traininguri hoteliere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *