dezvoltarea proiectelor hoteliere

Observ că din ce în ce mai multi investitori in domeniul Horeca apelează la Dezvoltatori de proiecte sau consultanţii horeca. E un lucru bun, care arata deschiderea spre o industrie hoteliera normalizata de serviciile adiacente specifice. dezvoltarea proiectelor hoteliere

Câţi se gândeau până acum câţiva ani că profitul din vânzarea de preparate din bucătăria unui restaurant de sine stătător este dependent de analize foodcost, de ingineria meniului, şi alte metode specifice? Sau cati investitori acordau o atentie pe detaliile indicatorilor specifici, la inceputul proiectului?

INVESTITII

Atunci cand investesti intr-un proiect, ai nevoie de calcule, de estimari bazate pe realitatea din piata pentru a porni corect in afacere.

Era doar apanajul marilor hoteluri şi restaurante, a lanţurilor obişnuite cu aceste metode. Este şi unul din motivele care i-a ajutat aproape întotdeauna.

Acum e timpul să elaborăm afacerile şi pentru segmentul independenţilor. Avem la îndemâna atât tehnologia cât şi oportunităţile de implementare.

Eu sunt un dezvoltator de proiecte hoteliere. Inclusiv in afacerile care inseamna restaurantele independente. dezvoltarea proiectelor hoteliere

Ce pot sa sustin cu incredere este ca, un proiect trebuie sa cuprinda inca din fazele de planuri arhitecturale si planurile financiare bine estimate pana la ultimul detaliu.

Am intalnit multe situatii cand lipsa acestor predictii au condus la pierderi considerabile in afacerile derulate haotic.

CONTACT


Primesc emailuri şi telefoane de la proprietari de business în domeniul hoteluri şi restaurante. Cu întrebări punctuale despre cum este mai corect să acţioneze mai departe.

Avem acum strategii sigure de a ne previziona afacerile. Avem idei care se nasc din experientele cumulate.dezvoltarea proiectelor hoteliere

Ce rămâne de făcut este doar să le adaptăm la piaţă. Adică să ne facem auziţi, să fim înţeleşi de ceilalţi care sunt dispuşi să cheltuiască.

Politica tarifara presupune calcule laborioase pana cand se defineste in planul de business. Ca in orice alt domeniu, si in Horeca exista termeni si indicatori specifici. Conteaza cum ii folosim.

dezvoltare proiecte hoteliere

Pentru a stabili un tarif de cazare pe care sa-l distribuim in pachetele hoteliere viitoare, este nevoie de multe analize. Se iau in calcul toate elementele necesare pentru o estimare cat mai corecta. Ponderi, tipuri de camere, grad de ocupare, indice de frecventare si alte chei de lucru, devenite acum necesare mai mult ca oricand in proiectarea planurilor tarifare, de marketing si vanzare. dezvoltarea proiectelor hoteliere

DESPRE NOI

Firma Leader Hotel Consulting dezvoltă proiecte hoteliere cu parcurgerea tuturor etapelor necesare implementării planurilor arhitecturale şi de investiţii în întregul proces de acţiuni specifice. Ingineria proiectării investiţiilor în ansamblul lor este una din activitățile noastre ca specialişti în industria turismului local. Dezvoltarea proiectelor hoteliere | Restaurante | Glamping | Aparthotel

Primele întâlniri cu investitorii, proprietarii sau dezvoltatorii se derulează în secvenţe dedicate elaborării conceptului şi trasarea soluţiilor potrivite proiectului iniţial. Cum fiecare proiect este rezultatul unor discuţii preliminare generative, alăturăm acestora propunerile noastre ca efect al experienţei şi pasiunii de a dezvolta cele mai impetuoase proiecte turistice. dezvoltarea proiectelor hoteliere

Avem în vedere fluxurile tehnologice şi respectăm normativele care clasifică produsul şi îl poziţionează în piaţă la un standard pe care ni-l dorim încă din primele etape de alegere.

Planurile de afaceri şi studiile de fezabilitate vor evidenţia realitatea statistică a pieţei, acolo unde produsul îşi va începe activitatea de atragere clienţi şi de generare de fluxuri de bani.

La masa de lucru ne vom aşeza alături de echipa de arhitecţi, designeri, proiectantul general, constructori, furnizori şi toţi cei implicaţi în furnizarea celor mai potrivite date pentru realizarea proiectului. Ideile le vom propune în contextul clar al performanţei şi prin asamblarea acestora în angrenajul conceptului şi planurilor de business.

#dezvoltarea proiectelor hoteliere

Firma noastra de dezvoltare proiecte hoteluri si restaurante (engineering project hotel developer) ofera servicii de audit hotelier, consultanta restaurante, consultanta hoteliera.

Dotari hoteluri si restaurante, echipamente hoteluri si restaurante, marketing hotelier, management hotel, consultanta horeca. Consultanta glamping, consultanta aframe, consultanta aparthoteluri, traininguri hoteliere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *